digiSWING no. 4 / 2019

 

logo

 

 

digiSWING no. 4 / 2019

 

   In deze Nieuwsbrief:

  • Workshop Belcanto (met filmpje)
  • Midden-Oosten cultuurmarkt 
  • Jingle Bells op de steeldrum (met filmpje)

 

Workshop Belcanto

In ons vorige nieuwsbrief hadden we het al over onze nieuwe workshop Belcanto, een workshop over opera en de kunst van het klassieke zingen. Er is onlangs een filmpje geplaatst op ons website. Bent u nieuwsgierig? Wacht dan geen minuut langer en klik op onderstaande link om te kijken.

Naar filmpje

De workshop wordt verzorgd door Paul Koelbloed. 
Paul Koelbloed is een Nederlandse tenor die studeerde aan het Trinity College of Music in Londen. Hij treedt op als soloartiest of in kleine ensembles in heel Europa. 

Meer informatie over de workshop Belcanto vindt u door te klikken op onderstaande link. 

Lees meer

operazaal

 

Midden-Oosten cultuurmarkt

Op zaterdag 30 november en zondag 1 december organiseert LUCIS een Midden-Oosten cultuurmarkt in het Rijksmuseum van Oudheden te Leiden. 

Heeft u zin in een gezellig dagje uit?
Op zondag 1 december verzorgt Stichting SWING tijdens deze cultuurmarkt de workshop Darbuka Düm voor kinderen. De entree is gratis. De workshop Darbuka Düm is van 12.45-13.30 uur. Meer informatie over de cultuurmarkt vindt u door te klikken op onderstaande link.

Lees meer

De darbuka is een lichte vaastrommel die populair is in Turkije. In deze workshop maken de deelnemers kennis met de trommel en enkele ritmes.
De workshop Darbuka Düm wordt door ons aangeboden op scholen in Nederland. Meer informatie over deze workshop kunt u vinden door te klikken op onderstaande link.

Lees meer 

 

Jingle Bells op de steeldrum

Bent u op zoek naar een leuke en sfeervolle workshop voor de Kerstvakantie? Wat dacht u van Jingle Bells leren spelen op de steeldrum?

Binnen 50 à 60 minuten hebben uw leerlingen het liedje onder de knie, want iedereen kan steeldrum leren spelen! Kijk en luister naar onderstaand filmpje.

Naar filmpje

De workshop is geschikt voor alle leerlingen in het voortgezet onderwijs. Klik voor meer informatie over de workshop Steeldrum op onderstaande link.  

Lees meer 

WS Steeldrum 520x260pxHeeft u vragen over deze nieuwsbrief neem dan gerust contact met ons op:
06-33181098 of info@swingweb.nl.