digiSWING no. 2 / 2020

 

logo

 

 

digiSWING no. 2 / 2020

 

   In deze Nieuwsbrief:

  • Coronaboodschap
  • Kinderboekenweek 2020 - En toen?
  • Voorstelling Het Toverbos 

 

Coronaboodschap

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Ook Stichting SWING en haar workshopleiders worden niet gespaard. Aanvragen zijn geannuleerd en we weten nog niet hoe lang deze crisis gaat duren. Desondanks blijven we positief en hopen dat er gauw weer muziek zal klinken in jullie schoolgebouwen. 

Hieronder volgen een paar videoboodschappen van onze workshopleiders. Ook zij willen u een hart onder de riem steken in deze onwerkelijke tijden. 

Blijf gezond en pas goed op elkaar!

      

 

Kinderboekenweek 2020

De Kinderboeken week 2020 gaat over geschiedenis. Het thema is: En toen?. Tijdens de Kinderboekenweek gaan leerlingen terug in de tijd. Boeken brengen geschiedenis tot leven, waardoor de wereld van vroeger tastbaar wordt.

Speciaal voor de Kinderboekenweek heeft SWING drie nieuwe workshops in haar aanbod opgenomen die aansluiten bij het thema En toen?. 

Lees meer  

  

 

Het Toverbos

De voorstelling Het Toverbos is een interactief liedjesconcert met improvisatie. De voorstelling zit boordevol liedjes met lieve, ondeugende, grappige teksten gecombineerd met o.a. swingende Jazz, Bolero, Rock 'n Roll, Mariachi muziek. 

De kinderen maken kennis met grappige, ondeugende bewoners, zoals de bostrollen en de duizendpoot. Ze beleven allerlei avonturen samen met de Liedjestovenaar tijdens deze virtuoze muzikale vertelling. 

Lees meer

 Heeft u vragen over deze nieuwsbrief neem dan gerust contact met ons op:
06-33181098 of info@swingweb.nl.