digiSWING no. 1 / 2022

 

logo

 

 

digiSWING no. 1 / 2022

 

   In deze Nieuwsbrief:

  • Jazzworkshop Contrabas 
  • Artikel in de Gelderlander

 

Jazzworkshop Contrabas 

Op zaterdag 19 maart 2022 vindt de Jazzworkshop Contrabas plaats in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Contrabassisten uit het hele land komen een dag bij elkaar om onwijs leuke masterclasses te volgen. Deze inspirerende dag is zowel bedoeld voor beginners als voor gevorderden, er zijn parallelle workshops naar niveau. Jazz staat centraal. Docenten zijn onder meer de Nederlandse contrabasgiganten Hein van der Geyn, Hans Mantel, Ruud Ouwehand en Philip Baumgarten. 

De dag start om 11 uur in de ochtend en gaat door tot ongeveer 17 uur. De Gelderlandfabriek ligt naast het NS-station van Culemborg (adres is Stationsweg 7) en je kan daar gratis parkeren. Bij de prijs zijn lunch en koffie/thee inbegrepen. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Swing en het Cultuurfonds Culemborg. Kaartverkoop gaat digitaal via De Gelderlandfabriek.

Deelname kost € 80. Aanmeldingen lopen lekker, er is nog ruimte. Wees er wel op tijd bij, want uitverkocht is uitverkocht. Na aanmelding ontvang je een e-mail met verdere details en opzet van de dag. Klik hier voor meer informatie. 

 

 

Powered by AcyMailing