Agenda

17 mei 2019

Herman Wesselink College, Amstelveen

17 mei 2019

De Boog, Nieuw-Vennep

20 mei 2019

Corlaer College, Nijkerk

24 mei 2019

Herman Wesselink College, Amstelveen

24 mei 2019

Het Rhedens, locatie De Tender, Dieren

Button-Donaties-wit-rood

Nieuwe workshops 50% korting

Stichting SWING biedt in samenwerking met workshopleider René Lenting  2 nieuwe workshops aan. Het gaat om de workshops Anders schrijven we een liedje voor het lager onderwijs en de workshop Masterchef met muziek voor het voortgezet onderwijs.

De eerste 3 scholen uit het lager onderwijs en het voortgezet onderwijs die de workshop aanvragen krijgen 50% korting op een workshop binnen 4 uur. 
Wacht niet langer en neem direct contact met ons op.

Workshop Anders schrijven we een liedje (PO)

Anders schrijven we een liedje01

Deze workshop is taal gericht, heel interactief en nodigt de leerlingen uit om creatief met taal bezig te zijn. Onder begeleiding van de workshopleider gaan zij in groepjes aan de slag. Elk groepje kiest een eigen thema. Zodra de liedjes uitvoerbaar zijn mogen de leerlingen beats maken met de apparatuur die de workshopleider meeneemt. Er is ook een gitaar en een keyboard. De workshop wordt afgesloten met het best lopende liedje.
Max. 3 sessies van 60 minuten of 2 sessies van 90 minuten binnen 4 uur.

(lees meer)

Workshop Masterchef met muziek (VO)

masterchef met muziek01

Op televisie zijn kook- en bakprogramma’s zoals Heel Holland Bakt erg populair. Dat bracht onze workshopleider René op het idee op een workshop Masterchef met muziek aan te bieden. Een kookwedstrijd, maar dan met muziek. Met de muziekinstrumenten en electronica als ingrediënten gaan de leerlingen in groepjes aan de slag om samen een geheel eigen nummer te maken.

Max. 2 sessies van 90 minuten binnen 4 uur.

(lees meer)