Over workshops 

Wat zijn ‘’sessies’’?
Om meerdere groepen deelnemers mee te kunnen laten doen wordt de workshop in sessies onderverdeeld.Bijvoorbeeld bij de workshop mondharmonica kunt u kiezen uit 2 sessies van 90 minuten of uit 3 sessies van 50 á 60 minuten. Per sessie is er plaats voor 15 deelnemers. In 3 sessies kunnen er dan totaal 45 deelnemers meedoen.

Is het mogelijk iets af te wijken van de groepsgrootte per sessie?
Om de kwaliteit van de workshop te waarborgen is er in overleg met de workshopleiders een limiet bepaald. Afhankelijk van de workshop en het aantal extra deelnemers kan er af en toe worden afgeweken van deze limiet. Neem hierover eerst contact op met Swing.

Bij Instrumentarium staat dat de opdrachtgever zorgt voor een cd-speler aangesloten op een geluidsinstallatie met voldoende vermogen. Hoe weet ik dat ik over de juiste spullen beschik?
Klik hier voor al uw vragen over het instrumentarium.

Bij Instrumentarium staat dat de opdrachtgever zorgt voor een geluidsinstallatie waarop een cd-speler is aangesloten en 3 microfoons? Hoe weet ik dat ik over de juiste spullen beschik?
Klik hier voor al uw vragen over het instrumentarium.

Wij beschikken niet over een geschikte geluidsinstallatie, wat nu?
Geen probleem, Swing zoekt graag uit waar bij u in de buurt de juiste spullen te huur zijn. Swing zal contact opnemen met deze firma om aan u een passende offerte te sturen.

Hoe weet ik of de ruimte passend is voor een workshop?
Een gemiddeld klaslokaal is groot genoeg. Wel is het te adviseren om rekening te houden met het volume van een workshop. Zorg dat er in de aangrenzende ruimtes niet tegelijkertijd proefwerken o.i.d. worden afgenomen.