Agenda

24 januari 2018 

Cultuur en Onderwijsbeurs, Jaarbeurs Utrecht

25 januari 2018

Cultuur en Onderwijsbeurs, Jaarbeurs Utrecht 

dinsdag 30 januari 2018

SBO 't Hoge Holt, Roden

31 januari 2018

OBS 't Spectrum, Peize

31 januari 2018 

Vierbeek College De Vaart, Oosterbeek

Button-Donaties-wit-rood

editie Zeeland/Vlaanderen

Organisatie

Stichting SWING
Postbus 9284
1800 GG Alkmaar
Telefoon: 072 – 561 56 49
Fax: 072 – 545 60 86
E-mail: info@swingweb.nl

SWING (landelijke stichting promotie muziekimprovisatie sinds 1981) is producent van educatieve projecten in een breed scala van muzieksoorten, van jazz-, wereld- tot hedendaagse muziek en produceert op kleine schaal leermiddelen.

BigbandLier
De BigBandLier werd in 2004 opgericht als één van de tien instrumentale ensembles van de afdeling jazz/lichte muziek aan de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans te Lier, België. De bigband staat onder leiding van Han Flintrop, leraar jazzhoutblazers en -strijkers en ensembles. De BBL heeft in een korte tijd een mooie reputatie opgebouwd als een band met fantastische solospelers, waarvan er enkele inmiddels in verschillende conservatoria studeren.
www.bigbandlier.be

Zeeuwse Muziekschool
In de Zeeuwse Muziekschool zullen de workshops en sectierepetities plaatsvinden. Het bestuur van de gemeenschappelijke regeling de Zeeuwse Muziekschool wordt gevormd door vertegenwoordigers van alle deelnemende gemeenten van Zeeland. De bigband ZMS is de grootste en meest swingende van de zes orkesten die de Zeeuwse muziekschool rijk is. De bigband staat onder leiding van Anja Sinke, docente aan de Zeeuwse Muziekschool.
www.zeeuwsemuziekschool.nl