Werken voor SWING

SWING is een organisatie zonder winstoogmerk die door het hele land workshops en participatieconcerten verzorgt op onderwijsinstellingen. Ook zetten wij workshop- en improvisatie festivals en masterclasses op in samenwerking met regionale instellingen en organisaties. SWING maakt hiervoor gebruik van een pool van ongeveer 150 freelance workshopleiders. De markt is echter altijd volop in beweging en wij zijn dan ook doorlopend op zoek naar nieuwe freelance workshopleiders in elke regio.

Bent u zelfstandig ondernemer en een enthousiaste bekwame muziekdocent, dan zijn we op zoek naar u!  Mocht u nog niet zo ervaren zijn in het geven van workshops, dan geven we u de ondersteuning die u nodig heeft. Als gewezen ontwikkelinstelling werkt SWING graag samen met u aan een workshop concept wat succesvol kan worden geïmplementeerd in het bestaande aanbod.

Op onze website vind u de workshops en participatieconcerten die we al landelijk geven. Maar SWING is ook altijd op zoek naar nieuwe workshopvormen of andere instrumenten. Bel of mail ons met uw ideeën!

E info@swingweb.nl
T 06-33181098