Donateur

Word donateur van SWING

SWING is een culturele instelling die zich bezig houdt met het promoten van muziekimprovisatie. Onze stichting is daartoe aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Per 1 januari 2013 is de structurele subsidie die wij ontvingen van het Fonds voor Cultuurparticipatie stopgezet. Hierdoor zijn incidentele projectsubsidies en geringe inkomsten uit het organiseren van workshops, participatieconcerten en voorstellingen van groot belang om voort te kunnen blijven bestaan.

Deze inkomsten worden besteed aan het realiseren van de muziekproducties. Het ontbreekt SWING daardoor aan geld om zo nu en dan iets baanbrekends te doen. Daarom heeft SWING donateurs hard nodig.

Steun ons en word donateur van SWING door een donatie over te maken op rekening nr. NL40 INGB 0004 2513 92 t.n.v. Stichting SWING te Alkmaar, met vermelding van: Donatie.

Waar wordt uw donatie aan uitgegeven?
In ons aanbod lopen twee projecten waarbij er gebruik wordt gemaakt van het donatiefonds.

1. De workshop Mondharmonica
De mondharmonica is een zeer veelzijdig instrument en uitermate geschikt voor improvisatie. Er kunnen allerlei muziekstijlen mee worden gespeeld, zoals jazz, blues, folk en country & western. De workshop biedt een eerste kennismaking met het instrument. Dankzij de medewerking van Harmonica Instituut en het aanwenden van het SWING donatiefonds krijgt iedere deelnemer een Hohner diatonische bluesharp in C uitgereikt en mag deze behouden. Er kan dus ook thuis geoefend worden. De inhoud van de workshop wordt altijd aangepast aan de leeftijd van de deelnemers. Per instrument wordt 20% bijgedragen uit het donatiefonds.

WS Mondharmonica 520x260px

2. De workshop bekfluit
Bekfluit is eigenlijk een andere naam voor blokfluit. Wij zijn ons er van bewust dat de blokfluit nogal een stoffig imago heeft, en om haar daar van af te helpen hebben wij een gedreven workshopleider gevonden die bijna alle fluiten bespeelt die er maar bestaan. Na een korte demonstratie met verschillende soorten fluiten krijgen alle deelnemers van de workshopleider een Yamaha blokfluit (yrs-20g). Dankzij de medewerking van Spanjaard Muziekhandel B.V. en de inzet van het SWING donatiefonds mogen de kinderen de studieblokfluit mee naar huis nemen. Per instrument wordt 20% bijgedragen uit het donatiefonds.

WS Bekfluit 520x260px

Tot slot willen we u als toekomstig donateur de volgende aanbieding doen.
Als u een donatie doet van tenminste € 15,- dan krijgt u het exclusieve jubileumboekje '30 jaar SWING' gratis thuis bezorgd. Vergeet niet uw post- en e-mailadres te vermelden. Bij voorbaat hartelijk bedankt!


button word-nu-donateur