Bestuur

Nico-de-Louw

 

Voorzitter

Drs. Nico de Louw (1946), bestuurlijke en praktische ervaring bij innovatieprojecten in de gezondheidszorg en belangenbehartiging cliëntenorganisaties. Draagt van harte bij aan de verspreiding en beoefening van één van de mooiste menselijke activiteiten die er zijn: muziek maken.

 

 

 

Pieter-Ligthart

 

Penningmeester

Drs. Pieter Ligthart (1941), gepensioneerd politicoloog en bijna zijn gehele loopbaan werkzaam geweest in de kunstsector, zowel op het terrein van belangenbehartiging als beleidsvoering. Hij ziet de amateuristische kunstbeoefening als een belangrijk, maar veelal ondergewaardeerd onderdeel van de kunstbeoefening en wil via SWING bijdragen aan de verspreiding van de geïmproviseerde muziek.

 

 

 

Josee-Koning

 

Bestuurslid
Josee Koning, jazz zangeres met accent op Braziliaanse muziek, is docent aan het Koninklijk Conservatorium Amsterdam. "Als professioneel muzikant zie ik het belang van SWING omdat het goed is om op jonge leeftijd kennis te maken met muziek en improvisatie in al haar verschijningsvormen."

 

 

 

 

Loet van der Lee

 

Bestuurslid
Loet van der Lee (1968) Conservatorium Hilversum, uitvoerend muzikant, bandleider, componist, clinician en cultureel ondernemer.
Directeur Stichting SWING 2007 – 2012, Directeur Stichting Meer Jazz 2013 tot heden.

 


 

Terug naar profiel