Projectplanner

Drum Fusion
De projectschets van het Drumproject kunt u hier downloaden. Aan de hand van de template kunt u het project geheel zelfstandig uitvoeren.Het doel is om een platform te creëeren waar amateurdrummers van alle leeftijden en allerlei stijlen elkaar ontmoeten. Een dag voor amateurdrummers waarbij stijlfusie de rode draad is. De muzikanten zullen zich verdiepen op het gebied van pop, jazz en latin, waarbij de aandacht in het bijzonder uitgaat naar het leren toepassen van nieuwe elementen in de eigen bekende stijl.
Ook kunt u SWING benaderen om deze dag met u samen te organiseren. SWING is zeer bekwaam in het organiseren en uitvoeren van projecten op maat en het aanvragen van subsidies.

YouPlay Festivals
U kunt hier een template downloaden voor het organiseren van een YouPlay festival.
De template is bedoeld om u op weg te helpen om een workshop en improvisatiefestival te organiseren binnen het YouPlay concept.

Het concept YouPlay is ontwikkeld door Stichting SWING. Het stelt amateur musici in de gelegenheid om binnen een tijdsbestek van één of meerdere dagen het traject van kennismaking tot een daadwerkelijke uitvoering te doorlopen. Dit gebeurt onder leiding van professionele musici. Middels workshops, sectierepetities, groeprepetities en tutti repetities wordt de kennisoverdracht tussen professionals en amateurs gestimuleerd.

Zowel de deelnemers als de workshopleiders verzorgen tijdens het festival een concert. Het concert is voor de deelnemers dé gelegenheid om de nieuwe materie ten gehore te brengen. Het slotconcert van de workshopleiders wordt gezien als ontspannen afsluiting van het festival waarin de deelnemers de "voorbeelden" aan het werk kunnen zien.


cjp korting

logo anbi
Button-Donaties-wit-rood