Het Idee ICPICP-boxA-BasMantel small

Recentelijk heeft Stichting SWING een prachtig boek/box ontwikkeld die 'Het Idee ICP' heet. Een mooi vormgegeven A4 box met een zestal boeken erin. Een mooi vormgegeven tweetalig studie/ leerbox bestaande uit een algemene introductie, interviews, beschrijvingen van composities en 25 muziektranscripties aangevuld met fotografie van Ton Mijs en Hans Sirks.

Centraal staan de ICP muzikanten Misha Mengelberg, Han Bennink, Wolter Wierbos, Michael Moore en Ernst Glerum. Een rode draad is het feit dat elk van hen op enig moment de ambitieuze 'VPRO Boy Edgar Prijs' in ontvangst heeft mogen nemen.

De introductie is geschreven door de journalist Koen Schouten en de interviews zijn geschreven en afgenomen door de journaliste Barbara Schilthuis. De inleiding is van de hand van Loet van der Lee. Het ontwerp is van Hans Mantel van het bureau Revlaboratories, de transcripties zijn van Sebastian Ohm en de vertaling is gedaan door Carolyn Muntz.

De methode wordt uitgegeven door MCN Uitgeverij in een eerste oplage van 500 stuks en wordt verkocht voor €39, - per stuk inclusief btw en verzendkosten. Zowel SWING als MCN uitgeverij zijn in dit project zonder winstoogmerk betrokken.U kunt Het idee ICP bestellen via onze webshop (zie link onderaan) of d.m.v. het overmaken van €39,- op rekeningnummer NL40 INGB 0004 2513 92 t.n.v. Stichting SWING in Alkmaar met vermelding: Het idee ICP.
Vergeet niet uw adres te vermelden.

Bestellen button

cjp korting

logo anbi
Button-Donaties-wit-rood