Impro Vox - Anthonie Vermeer

Werkboek Vocaal improviseren + 1 cdImprovox-vz-omslag small

Impro Vox biedt een kijkje in de keuken van zeven gerenommeerde vocalisten/stemimprovisatoren die elk uitleg geven over improvisatiemethoden in hun eigen genre en daarvoor oefeningen aanreiken. Van stemimprovisatie tot scatten; van klassieke muziek tot Indiase muziek; van beatboxen en rappen tot vrije improvisatie. Impro Vox is bedoeld als werkboek voor zangers die zich meer willen
verdiepen in improvisatie.

Op de cd staan voorbeelden en oefeningen (inclusief warming up) waarmee men wordt uitgedaagd zelf aan de slag te gaan en aan den lijve de energie, interactie en passie te ondervinden die met stem-improvisatie, in welke stijl dan ook, gepaard gaat.
Met medewerking van de vocalisten / stem-improvisatoren Jaap Blonk, Julia Bronkhorst, Ineke van Doorn, Sven Eylander, Jodi Gilbert, Sandhya Sanjana en Sherlock Telgt. Interviews, tekst en samenstelling door Anthonie Vermeer met tekstbijdragen van Ineke van Doorn en Jodi Gilbert.

U kunt Impro Vox (incl. cd) bestellen in onze webshop (zie link onderaan) of d.m.v. het overmaken van € 17,- (incl. btw en verzendkosten) op rekeningnummer NL40 INGB 0004 2513 92 t.n.v. Stichting SWING in Alkmaar met vermelding: Impro Vox, productiecode 3507SP.
Vergeet niet uw adres te vermelden.

Productiecode 3507SP

Bestellen button

 

 

cjp korting

logo anbi
Button-Donaties-wit-rood